Titan BetTitan Bet kör den 14 februari en kampanj där det gäller att tippa på Facebook. Att delta i kampanjen är gratis. Om du tippar rätt vinner du €20 i spelpengar. Om du tippar fel deltar du i ett lotteri där 50 personer kommer att lottas fram som belönas med €20 var i spelpengar.

Såhär fungerar det

  1. Gå till Titan Bet på Facebook (https://www.facebook.com/Titan.Bet.Official) och tryck på Like. (Har du redan gjort detta tidigare kan du ändå delta i kampanjen.)
  2. På Titan Bets sida på Facebook hittar du poster som rör olika fotbollsevenemang. De alternativ som ingår i kampanjen är FA Cup, Bundesliga och La Liga. Välj ut det du du vill tippa på, och ange i kommentarsfältet hur du tror att matchen kommer att sluta. Det är viktigt att du tippar på ett tydligt vis, till exempel ”2-1 Liverpool” eller ”1-1 draw between Bayern & Freiburg”.Obs! Skriv på engelska eftersom det är det språk som används på Titan Bets sida på Facebook.Du måste posta din kommentar innan matchen startar. Alla matcher som ingår i den här kampanjen avgörs nu i helgen (fredag – söndag).
  3. När du har tippat på Facebook, skicka ett privat meddelande till Titan Bets sida på Facebook. Meddelandet ska innehålla ditt användarnamn hos Titan Bet.Om du inte redan har ett användarnamn hos Titan Bet kan du snabbt och enkelt skaffa ett genom att klicka på denna länk och registrera dig.
  4. Om du lyckas tippa rätt i den match du valt ut få du €20 att spela för hos Titan Bet. Du får tillgång till spelpengarna den 18 februari.
  5. Om du tippade fel kommer du istället att delta i en utlottning där totalt 50 tippare kommer att belönas med €20 var att spela för hos Titan Bet. Alla som lottas fram får tillgång till spelpengarna den 18 februari.

För att få veta mer, gör ett besök hos Titan Bet eller Titan Bets sida på Facebook.