Ding GutsGruppspelet i fotbolls-VM är över och vi har fått se en mängd härliga matcher med många mål. Några av lagen som har lyckats ordna avancemang till åttondelarna är lite av skrällar. Vem trodde till exempel att Costa Rica och Algeriet skulle gå vidare? Det är upplagt för en fortsatt underhållande turnering när vi nu går in i slutspelet.

Matcherna kan bli ännu lite mer spännande med en tipskupong och om det dessutom är gratis att spela kupongen är det givetvis ännu bättre. Du känner kanske till att Guts erbjuder en stryktipsliknande produkt, ”Ding”, under fotbolls-VM? Det är nu dags för ytterligare en omgång av denna speltyp.

Spelstopp för Ding är kl. 18:00 på lördag, det vill säga i samma matchminut som den första åttondelen sparkas igång. På kupongen finner du alla åttondelar samt fyra målspel. Du fyller enkelt i kupongen genom att kryssa i 1, X eller 2. Du kan bara spela en rad, inte gardera på något sätt. När du är nöjd med raden skriver du in hur många mål du tror att det kommer att bli totalt i åttondelarna (exklusive förlängning och straffar). Sedan är det bara att registrera kupongen!

Prispotten i Ding-tävlingen är 5000 kr och vinstplanen är som följer:
1. 2000 kr
2. 1000 kr
3. 750 kr
4. 500 kr
5. 250 kr
6-10. 100 kr

Vinstpengarna är i form av bonuspengar som måste omsättas tre gånger till odds på minst 1.50.

För att spela på Ding måste du ha ett användarkonto hos Guts. Om du inte har det erbjuder Guts en bonus på 100% upp till 500 kr. Bonusen betalas ut så fort din insättning har registrerats. Omsättningskravet är 10x bonusbeloppet.