Tinsel Town Bet365 BingoBet365 Bingo har öppnat ett nytt bingorum som är tillgängligt för svenska spelare. Det går under namnet Tinsel Town och är ett bingorum där du spelar exklusivt 75 bollars bingo.

Tinsel Town öppnas vid kl. 20:30 och stängs vid kl. 00:30 svensk tid. Under öppettiderna kommer det att erbjudas en rad olika spelformer och för de flesta spel kommer funktionerna 1TG och Roll On x 2 att finnas tillgängliga. I Tinsel Town finns också en gemensam jackpott som startar på 5000 kr och som sedan växer kontinuerligt. För att vinna jackpotten krävs att du får full bricka inom 46 utrop. Din belöning blir då exakt halva jackpottsumman. Eftersom jackpotten är ”gemensam” delas sedan den övriga hälften mellan alla spelare som hade ett aktivt spel i den vinstgivande rundan.

Spela i Tinsel Town med en bonus

Du kan givetvis spela med dina bingobonusar i det nya bingorummet Tinsel Town. Har du inget spelkonto hos Bet365 Bingo har du ett generöst välkomstpaket att utnyttja. Som ny spelare får du följande när du sätter in pengar:
1. 200% upp till 1000 kr i bingobonus
2. 200 kr i slotsbonus
3. Gratisbingo med 10 000 kr i potten i bingorummet Välkomstfesten.