tilt_breakerFör många spelare är tiltandet ett stort problem i poker och nu finns det ett program speciellt framtaget för att avhjälpa problemet. Tilt Breaker heter programmet.

Tilt Breaker är ett unikt tillskott i högen av pokerprogram som oftast handlar om statistik. Tilt Breaker hjälper dig att behålla självkontrollen genom att bryta ditt spel när du visar indikationer på tilt. Innan du börjar spela kan du mata in saker i programmet som längd på session, max antal händer och en förlustgräns. Dessa inställningar låter Tilt Braker dig sedan inte överskrida, allting som en del i att inte läcka för mycket under downswings.

Tilt Breaker kan givetvis inte eliminera dina downswings, men det kan se till att du inte fortsätter spela då du kokar av frustration framkallade av dessa downswings. Kort och gott – Tilt Breaker ”drar ut sladden” då du hamnar på tilt.

Tilt Breaker fungerar tillsammans med Windows XP och Windows 7. Pokerrum med fullt stöd är PokerStars, Full Tilt Poker, iPoker och Party Poker.

Kostnaden är $49, men det finns också en 15-dagars free trial som kan laddas ned från hemsidan tiltbreaker.com.