nhl

I kväll vankas det krismöte för New York Rangers som tar emot Nashville Predators hemma i Madison Square Garden. Hemmalaget har öppnat katastrofalt dåligt och ligger sist i Metropolitan Division efter ynka 4 poäng på 8 matcher. Nashville går ungefär som förväntat och ligger trea i Central Division med 9 poäng på 7 matcher.

New York Rangers måste steppa upp – nu

Visst, det har bara gått 8 matcher, men New York Rangers är illa ute. Detta ålderstigna lag som gick all in på Stanley Cup för några år sedan börjar nu få det svårt att hänga med – och det gäller i alla lagdelar. På målvaktssidan har Henke Lundqvist en räddningsprocent på 90.05 % och andremålvakten Pavelec 86 %. 30 insläppta på 8 matcher talar sitt tydliga språk, men allt ska inte lastas på målvaktsduon för det är en helhet där försvaret inte har varit tillräckligt bra. Offensiven sitter hyfsat bra, och det är framför allt Zucarello och Zibanejads förtjänst.

Stabila Nashville siktar mot Stanley Cup-pokalen

Efter att ha förlorat finalen mot Pittsburgh förra säsongen söker Nashville Predators revansch. Filip Forsberg, Patric Hörnqvist och kompani är ett av lagen som har kapacitet att nå hela vägen. Och än så länge ser det ganska bra ut, de ligger trea i Central Division på 9 poäng. Nyss nämnde Forsberg är i storform med 9 poäng på 7 matcher.

Spela på NHL hos Betfinal! Har du inget konto? Bli medlem nu så får du en välkomstbonus upp till 1000 kr. Sätter du in 1000 kr så får du 2000 kr att spela för. Spela live i din mobil, surfplatta eller dator hos Betfinal!