Solvalla och finaler denna vecka. Loppen ser jämna och inte helt lätta ut på förhand. Det finns dock en hel del matnyttigt hos spelbolagen och det bästa har vi snappat upp och bjuder här ut det. Förra veckan satte vi ett av spelen och hoppas att många ryggade.

I inledningen har Bet365.com fumlat till det ordentligt och bjuder hela 3,75 gånger fläsket på plats på I´m Alone Face. Hästen har toppform och kapacitet för att vinna loppet även från sitt tråkiga läge. Vi är inte främmande för vinst, men med detta bjudodds för platsspelet tar vi det direkt. Vi nöjer oss dock inte där. Dubbelt upp gillar vi och 1,90 på plats på Vanessa Du Ling ser vi som rena julafton. En kanonhäst som tränar som en demon och dessutom tränas av en viss Timo Nurmos kan inte bli fel! 7,10 får vi tillsammans och en 500 på detta och dagen är räddad.

På H2H-fronten står sig expekt.com starka. Vi har hittat en mycket fin dubbel och det är bara att lasta vad plånboken håller för. Caballion är en stjärna i vadande och har laddas för detta lopp en längre tid. Hästen är oöm och dessutom rätt snabb ut och att han ska vara före Huston Star känns helt klart. Huston Star är fantastiskt överskattad och från spår åtta är han borta direkt. 1.80 gånger tackar vi för. I samma lopp bjuds 1,70 för att Gany Du Ling ska vara före Chippen Bob. Chippen är bra, men har varit behandlad inför detta och behöver troligtvis loppet. Gany Du Ling ska på nytt gå barfota runt om och det känns som en mycket bra chans. 3,06 ihop och mycket för pengarna.

Lycka till / Thomas