Förra veckan svek Commander Crowe gruvligt och vi gick, likt många med oss, på pumpen. Vi kommer dock att ta en gruvlig revansch denna vecka då vi har kanonkoll på vår vinnare.

Tom Raider tränar på nytt som en demon efter att ha åkt på hosta efter senaste framträdandet. Fredde har matchningen klart för sig och har ställt i ordning ordentligt inför denna start. Vinst här och Tom är klar för final under Elitloppshelgen. Startspåret är optimalt och hästen har aldrig förlorat när han gått i ledningen. Skulle han mot all förmodan inte ta spets initialt så kommer han och Tap Dance att vara så pass långt före övriga att Fredde lugnt kan glida ut och överta – från spets förlorar han inte! Bet365.com har vänligheten att ge oss 3.75 gånger pluringen och vi rekommenderar en ordentlig satsning.

Två bra platsspel vill vi även bjuda på denna gång. Baron Flax går barfota och får på nytt Örjan Kihlström i sulkyn. Hästen är snabb ut och klart gynnad av distansen. Örjan hittar ner i tredje ut från sitt lite kniviga läge och 2,50 gånger pengarna anser vi är ett fynd. Gångar vi detta med 1.80 som Ivan Tilly ger får vi fina 4,50. Ivan som gått från klarhet till klarhet i regi Stig H har bra läge och missar inte plats här. Bet365 står på nytt för bjudningen och vi tackar och bockar.

Lycka Till / Thomas