Inget flyt med vinnarspelet förra veckan , men lyckades jobba in headtohead förslaget och till slut blev det lite deg över i kassan.

Örebro denna vecka med kort upplopp brukar betyda att det är svårt att hinna fram från bakspår. Trots detta känner jag mig tvungen att rekommendera spel på Chimall T.T. Som lärling i stall Persson träffar jag på hästen i stort sett varje dag och jag kan lova att det här är något alldeles alldeles extra. Hästen har aldrig förlorat felfri och har ju varit fantastisk fin i årets framträdande, efter senaste starten är Chimall uppkollad hos veterinär helt utan anmärkning och ser också underbart fin ut i träningen. Jag taxerar hästen till att kunna en låg 12-tid för dagen och det har jag svårt att se att konkurrenterna kan stå emot. Fredde testade också att dra tussarna i det finslipande jobbet igår något han aldrig gjort tidigare och hästen formligen exploderade, en extra gas jag i och för sig inte tror han behöver använda sig av. Nej detta vinner Chimall T.T. oavsett löpningsförlopp och jag rekomenderar spik till alla som spelar v75 och vinnarspel hos expekt.com trots låga 2,25.

Veckans headtohead förslag hittar jag på bet365.com. Först ut är Scarlets Aino mot Giant Superman. Scarlets Aino startar med perfekta förutsättningar med spår tre över kort distans. Scarlets har nu ett par lopp i kroppen och närmar sig formen med stormsteg, här är det ledningen som gäller och sedan blir han mycket svårfångad. Giant Superman i sin tur börjar bli till åren och kommer knappast upp i samma höga standard längre. 2,0 på Scarlets Aino känns klart spelvärt. Tom Raider mot Iceland där det ser ut som spets för Tom Raider och Iceland utvändigt. Tom Raider som även han tränar mycket starkt plockar man inte ner hur som helst och jag tror att det blir en övermäktig uppgift för Iceland och 1,66 på Tom är taget. Totalt odds på denna dubbel blir 3,32 och vi spelar hos bet365.com.

Lycka till/Thomas