Thomas travtips Jägersro 100305

V75 på Jägersro innebär som vanligt fin sport och en kanonbana där man kan köra med valfri balans.
Denna vecka väljer jag att lägga degen på hemmahästen Boman, som jag har följt en längre tid, och blivit mäkta imponerad av. Hästen har visat en ruggig fart och styrka och man får lite ”Brioni känsla” när man ser honom. Boman har definitivt överkapacitet för klassen. Det här loppet joggar han hem från alla positioner och efter att ha pratat med Lövgren under Fredagskvällen i Kalmar har jag bara fått vatten på min kvarn. Rekommenderar spik på V75 och för den som vill spelar vinnare hittar vi bästa oddset till 2,65 hos Bet365.com.

Expekt.com bjuder på en del fina headspel och jag har valt att spela en dubbel. Earl Tilly till 1.45 mot Classic Grand Cru är första. Earl Tilly bombar till ledningen och stannar där in i mål, medan Classsic Grand Cru sitter en bit ner invändigt och liftar med till en liten peng.
Beauty Class till 1,85 mot Egolina Sånna blir spel nummer två. Beauty Class visade lite av sitt kunnande senast och blåste runt fältet via 13 sista 800 och var mycket bra. Goop upp igen och nya framgångar väntar. Egolina Sånna ständigt överskattad och får mycket svårt här. Totalt odds hos Bet365.com på denna dubbel blir 2,68.