Denna vecka drar vi söder ut, närmare bestämt till Malmö och Jägersro. Jägers är något av min andra hemmabana och mitt stora speldrag denna helg är också ett hemmaekipage.

LA VENT A CHANCE heter hästen som Kolgjini har haft ögonen på en längre tid och till slut också lyckades köpa. Senast gjorde han debut i regi Ludde och det slutade också på bästa vis. Ledningen övertogs efter ca 500 meter, Ludde drog i ett jämt hårt tempo och kom hem på en topptid med full spänst över mål. Hästen var fullständigt överlägsen och imponerade stort på mig. Den här gången ser han inte ut att komma till ledningen, men motståndet är definitivt inte av värsta sort och då han är klart överkapabel för klassen tror jag att han vinner från alla positioner. Huka dig Ludde! Bästa vinnaroddset hittar vi hos bet365.com där vi får 2.90.

Lördagens headtohead spel hittar vi på expekt.com. Sundance Clover satt fast senast, har nu lopp i kroppen och är vesselsnabb från start. Han lär få en fin löpning och det känns väldigt troligt att han ska hålla Paul November bakom sig. 1.65 är oddset. Samma scenario i vår andra head, Strong Boy D.E. till piken för att släppa om Gopp kommer med Quarcio. På så sätt är Stong Boy D.E. före Star Running i mål och vi får oddset 1.45. Det får bli räddningsplankan, vår dubbel ger det totala oddset 2.39 och expekt.com står för utbetalningen!

Lycka till/Thomas