Denna helg drar v75-cirkusen till Halmstad. Just Halmstad som i och med denna tävlingsdag gör en nystart då man valt att skippa open-stretch -äntligen !!! Banan rapporteras vara i bra skick och väderutsikterna verkar också lovande så det går säkert att köra med valfri balans.

Har denna vecka hittat två klara platsspel och rekommenderar en dubbel på dom. Även på h2h-fronten ser det intressant ut och här ska spelas.

I fjärde avdelningen startar Roger Malmqvist ett stort löfte i Dedes Brassie. Hästen ser ut som en blivande stjärna med ett vägvinnande steg och en grym fysik På slutet har man fått ordning på hans aktion och då har han också varit helt grym vid enkla segrar. Detta är med garanti fältets bästa häst och utan att en massa strul missar Dedes Brassie inte pallen. Expekt.com delar ut 2.25 på plats och det känns som ett riktigt bra odds.

Tredje avdelningen är ett flerklass lopp över lång distans och här tror jag att Junction skall ha en bra chans. Hästen har form, tränaren har form, distansen är den rätta, har hårdheten som krävs, får Erik Adielsson i jollen och inte minst ska han gå barfota runt om. Kort och gott en given platsare. 2.25 även här och på denna dubbel får vi 5.06 hos Expekt.com.

En väldigt intressant h2h hittar jag hos Unibet.com. Ridgehead Cahore sitter med garanti i ledningen och får med stor sannolikhet bestämma efter eget behag, han ska sedan inte vara lätt att komma till tals med och 1.50 före Lord Of Makkegård är bra. Kan inte sluta tjata om Dedes Brassie men 1.70 före en hopplöst osäker Alfas Abe Lincoln måste bara spelas. 2.55 på denna klockrena dubbel hos Unibet.com.

Lycka till/
Thomas