Förra veckans speldrag La Vent A Change fick en tung resa, men var ändå mer än lovligt svag. Räddningsplankan satt dock som en keps och det blev till slut några kronor plus.

Open stretchbanan Eskilstuna denna vecka. Tyvärr hittar jag ingen vinnare med bra spelvärde, men flera väldigt intressanta headtohead spel. På Unibet.com hittar jag två klara headar! 1.5 på att KAN DU CANDY skall vara före HILDA C.D känns helrätt! KAN DU CANDY håller enkelt upp ledningen och skall dessutom gå barfota runt om idag vilket ska vara ett stort plus. HILDA är bra men hon lär få tugga i dödens och det blir för tufft.

Nästa spel hittar vi i sista avdelningen, CARPACCIO har svarat för riktigt starka prestationer på slutet och har knallform trots att det inte syns i raden. Att han skall var före CATCH THE FLAX kan tyckas vara en chansning, men CATCH såg all annat än bra ut senast och att den trampskada han besvärades av skulle vara helt utläkt på en vecka ställer i alla fall jag mig frågande till och tycker att 2,5 på CARPACCIO känns klart spelvärt. 3.75 är det samlade oddset, så bara in med degen vänner!

Bet365.com erbjuder 1.65 på COPPER BEACH före ADAMS HALL. COPPER får en drömresa i rygg på Commandern medan ADAMS HALL får en tung resa ute i spåren och utgången är därmed klar. Detta kryddas med 1.3 på att COMMANDER CROWE skall ta en plats bland dom tre, hur skall han kunna misslyckas??? 2,15 på detta gulddivisionsförslag och det känns bara så stenklart, in och lira!

Mvh Thomas