Förra veckans spel kantades av galopper och konstiga styrningar och dessa lägger vi bakom oss och blickar istället framåt. Norge och Momarken bjuder på loppen och jag har hittat några klart intressanta investeringsmöjligheter.

Narval D Écajuel kördes för tidigt över opassande distans förra gången och hanns upp i sista stegen. Men då var det ungtuppen Björn Goop som i ungdomlig iver förhastade sig, nu är det Olle som tar över ratten. Åldermannen Olle verkar ha ställt in medicinerna perfekt för tillfället för han har kört som i fornstora dagar under de sista veckorna och vi räknar med god vinstchans. Expekt ger oss 6,75 gånger pengarna och vi kan inte annat än tacka för detta.

Jag är dock girig värre och kan inte negligera Expekts givmildhet när man i sista avdelningen bjuder ut Catch the Flax till 5,75 gånger. Hästen formligen flög fram sist på V75 och detta efter sjukdom. Nu tränar hästen bättre än någonsin enligt stallet och är bara lite förbättrad mot sist så vinner han detta fram och baklänges. Tillsammans får vi nästan 39 gånger och det får vi inte på DD:n i morgon.

Men något märkt av nederlaget förra veckan spelar vi även samma kombination som platsdubbel. Antingen drygar vi ut det första spelet eller räddar hem det och lite till. 2,50 gånger på Narval och 2,15 på Catch och vi får ihop mycket goda 4,5 gånger pengarna. Allt på Expekt.com

Vår riktiga räddningsplanka hittar vi på Unibet.com. Deras headtohead-spel gillar jag skarpt och betalar ofta bäst bland sidorna på nätet. Här väljer vi att spela Catch the Flax före Thunderbolt till 1,42 och Hasse Molar före Victory Håleryd till 1,65. Spelen klarare än vatten och ger 2,3 gånger. Bara att ta rygg.

Lycka till!
//Thomas