Succé förra lördagen och det är med stort självförtroende jag tar mig an v75-finalerna på Mantorp denna lördag. Första draget är Hans Adielssons Pandoro som startar redan i första avdelningen. Pandoro har i Adielssons regi endast gjort tre starter och svarat för toppinsatser varje gång. Hästen är ruggigt startsnabb och är garanterad en fin löpning. Adielsson låter riktigt nöjd med sin springare och lita på att han har ställt i ordning.

Expekt.com erbjuder plats oddset 2,10 och det är taget. Nästa drag är Olympic Athen från Kalmar och detta är en häst jag har full koll på, då jag bland annat brukar köra honom i träning. Han har äntligen begåvats med ett bra utgångsläge, är klart snabb från start och dessutom kraftigt gynnad av att vara med där framme. I senaste starten fick han inget fäste i den snöfyllda banan och jag utlovar en mycket vassare insats idag. Även här bjuder Expekt.com på det bästa platsoddset till 2,25 och vi spelar en dubbel. 2,10 x 2,25 = 4,73. För den som precis som jag tror att Olympic Athen vinner om han kommer till ledningen spelar vinnare hos Bet365.com till 6 gånger degen.

Veckans räddningsplanka hittar jag på Unibet.com i form av två säkra headtohead spel. Crown Kemp före Intoxicated. Spets och slut på Crown Kemp och mot en Intoxicated som i dag tvingas gå med skor känns säkert. 1,42 är oddset som dubblas med 1,40 som Unibet bjuder på när Kan Du Candy enkelt rundar en mycket begräsad Brilliant Abb i den femte avdelningen. 1,99 blir det samlade oddset och vi har därmed pengarna tillbaka!

Må väl/Thomas