Efter en välbehövlig semester från både vardagen och travet är jag nu tillbaka med laddade batterier och tycker mig ha ett par riktigt bra drag på Åbytravet denna lördag.

Jag fortsätter att tjata om Lovely Lidob som satt fast alldeles för länge senast. Denna gång sitter han i andraspåret redan från start och när Daniel Olsson blåser i trumpeten 700 kvar lär han runda detta gäng enkelt. Detta är en kanon, var så säkra gott folk! Expekt erbjuder vinnaroddset 5.00 och det är taget. Detta kryddar vi i sin tur med plats på Lady Gwndolyn. Detta är en häst som verkligen har haft stolpe ut på slutet och formen är betydligt bättre än programraden.

Nu har hon begåvats med ett intressant utgångsläge, med rygg på en startsnabb häst lär hon få sämst tredje invändigt och via snikspåret spurtar hon enkelt in på en pallplats. Expekt bjuder på 3,75. Det ger oss det samlade oddset 18,75 och med ett nypåfyllt lönekonto provar vi med en femhundring och cashar ut sköna 9375 kr.

På Bet365 hittar vi ett par intressanta headtohead-spel. Stall Lädhekorpi får stå för objekten. Först ut är Alvena Nancy som garanterat är före superlusen Peppes Vera och 1,70 anses vara bra. Vidare i stalluppgörelserna väljer vi Catch the Flax som är en bättre häst, har en bättre kusk och ett bättre läge än Max Hugo och 1,85 känns riktigt spelvärt. 3,15 får vi ihop och det känns som toppchans.

Lycka till
/Thomas