Gävletravet står som värd för V75 denna Lördag, en omgång som kryddas lite extra med 26 jackpottmiljoner. Gävles bana är känd för sitt korta upplopp (endast 178 m) och för att vara ultrasnabb, två faktorer som gör att det blir svårt för köhästarna att blanda sig i striden.

Bästa spelet i omgången hittar vi i andra avdelningen i form av Unix Brodde. Unix Brodde köptes för mycket stora pengar till Kari Lähdekorpi för ca en månad sedan. Unix har hunnit göra en start för Kari och kördes då snällt, men såg rent strålande ut och avslutade faktiskt 11,5 sista 800 i ett långlopp. Nu har hästen hunnit acklimatisera sig och borde vara ännu bättre denna gång. Unix har begåvats med bästa läget och får dessutom Björn Goop i Jollen. Vi säger spets och slut. Incredible Accent är motbud i loppet, men han har fått spår sju och lär bli hängandes från start och kommer troligen bort. Hos Expekt.com får vi hela 3.50 i vinnarodds och vi tvekar inte det minsta.

Lördagens H2H förslag hämtar vi från Bet365.com. I kallblodsloppet skrek en av våra kontakter om knallform på Moe Tor och vi frestas av 2.00 i odds på att han ska vara före en medioker Vingbo Stjärn. Moe Tor öppnar snabbt och får en fin resa i draget och spurtar lätt ifrån trögstarke Vingbo Stjärn till slut.

King Of Lace var efter flera fina prestationer det stora stallskriket senast på Umåker. Han gjorde också ett bra lopp utan att räcka hela vägen fram. Nu har han äntligen fått ett bra spår och blir att räkna med. 1.60 mot Quantum Winner som King Of Lace enkelt slog senast känns som en bjudning och oddset är taget. Vi får totalt 3.20 hos Bet365.com vilket borde göra helgen!