Thomas travtips Jägersro 100327 Våren har kommit till Malmö, vilket kommer märkas på både kuskar och hästar och vi tror att det kommer gasas rejält i loppen idag. På förhand känns favoriterna starka, men med full fart i loppen kanske en del av dom kan falla.

Vi väljer att spela en plats dubbel med ett par hästar som kommer in i matchen vid överpaece. Angel Nicole i avd 5 har jag bra koll på då jag ser henne dagligen, hon har gjort bra lopp varje gång i vår regi och det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Kommer att spurta starkt sista 500 och 2.00 på plats känns bra. I avd 7 plockar Knud Mönster ut sin Honey Love Victory, en kanonmärr som tränaren håller som Danmarks bästa sto. Honey Love har inte haft något flyt i loppen på slutet men avslutat starkt och hon har formen på topp. Har fått en snabb startrygg och kommer att få en fin position. 2.75 kan man man inte motstå! Totalt får vi 5.50 hos Bet365.com.

Vi har hårdstuderat spelbolagens H2H erbjudanden och hittat två riktigt starka drag hos Expekt.com. Ballo B. är en kanonhäst som gjort det mesta rätt i Lönborgs regi och kommer med all säkerhet blåsa förbi Sammarco som inte levt upp till förväntningarna och knappast heller gynnas av den korta distansen. 1.95 måste vara en riktig bjudning. Asterope är visslande startsnabb och kommer att sitta i piken. Har mött knallhårt motstånd på slutet och gjort det bra. Har dessutom slipats i provlopp inför detta, ska köras barfota idag och man andas stor optimism i stallet. 1.75 mot Good Capacity är taget. Good Capacity har inte visat någon form på slutet och kommer dessutom att hamna på vingel från start. Denna dubbel håller vi som stenklar och vi försöker spränga banken hos Expekt.com som ger oss hela 3.41.