Bollnästravet denna vecka och jag tvingas erkänna att den där klara vinnaren uteblir och istället väljer jag att lägga hela degen på en stenklar h2h-dubbel!

Hos expektcom hämtar vi lördagens spel. Först ut är Lamborgini S.T mot Chakir, Lamborgini återkom efter vila senast och såg smällfin ut i ledningen och visade dessutom att dagens distans inte är något problem. Pang till ledningen idag lördag och sedan är han med på målfotot. Chakir är ute på alldeles för djupt vatten här och ses som chanslös. Odds 1.30.

Ännu en häst från stall Svanstedt, nu i avd 5. Any Joy mot Canendel. Any Joy har verkligen utvecklats och svarat för toppinsatser i stenhårda gäng på slutet. Är startsnabb och ifatt Canendel redan in i första sväng. Canendel i sin tur är kraftigt överskattad och kan också få problem med andraspåret. Nej här är Any Joy längder före i mål. Det totala oddset blir 2.15 hos expekt.com

Jag väljer att inte gapa för stort denna lördag och trycker istället in rejält med deg och får drygt det dubbla tillbaka!

Lycka till/Thomas