V75-finaler denna lördag vilket innebär jämn och hög klass på racen, där positioner ofta blir väldigt avgörande för utgången av loppen.

Har i den fjärde avdelningen hittat denna veckas bästa vinnare i form av 7 Rea Montana.
Rea Montana övertygade stort senast då han var närmast överlägsen från ledningen. Hästen har alltid visat skyhög kapacitet, men det har strulat en del under karriären med diverse infektioner, nu har hästen blivit kvitt dessa och därmed också kunnat tränas kontinuerligt.
Enligt mina källor är de ruggigt nöjda med honom för dagen och man utlovar en toppinsats från stallet. Har hårdstuderat lopparkiven och kommit fram till att Rea Montana tar sig förbi sina värsta motståndare i starten och därmed är vägen öppen för ledningen. Toppchans!!!
Endast andrahandare på V75 och på Expekt.com spelar jag vinnare till 3.55

Unibet.com erbjuder två spelvärda h2h-objekt. Nemo Lavec är en kanonhäst i grunden och är betydligt bättre än raden. Öppnar raskt från start och får en fin resa. Lär därmed också vara före en överskattad Mountain Man som dessutom är klart sämre bakifrän. 2.4 är oddset.
M.T. Buffet är i kanonform och flög lågt över upploppet senast, har begåvats med ett vettigt utgångsläge och jag påstår att han slår Scargel som kommer tillbaka efter vila och knappast är på topp! Odds 2.20, det totala oddset på denna dubbel är 5.28 och lördagskvällen tordes vara räddad!!!

Lycka till/
Thomas