Åbytravet bjuder på toppsport denna lördag med Åbys stora pris som lök på laxen.


Veckans klaraste vinnare hittar vi i bronsdivisionen, Chimall T.T.
Chimall T.T. är som de flesta vid det här laget vet en riktig topphäst när han står på fyra friska ben och så verkar fallet vara för dagen. Hästen ser kanonfin ut i intervallerna hemma på gården och Fredrik är verkligen urnöjd med sin adept. Chimallen brukar faktiskt vara som bäst i andra starten efter lite vila och så är fallet nu. När loppet körs här hemma i badkaret kommer Chimallen som har rygg på startsnabba konkurrenter före starttröga Hanoi in i första sväng och när han har värsta motståndaren bakom sig finns ordet förlust inte. Spik på V75 och vinnarspel till 2.75 hos Expekt.com

Har även ett intressant H2H förslag hos Unibet.com. Igor Font skall bara vara före Colombian Necktie i första försöket. Snabb ut och stark spurtare vilket därmed gör det omöjligt för Colombianen att ta längder, 1.4 är taget.
Golden Haro är pilsnabb ut och liftar med för att sedan spurta bra via open-stretch. Han är före Mantra som borde få mycket svårt att utmana, 1.7 känns som en bjudning. Totalt odds 2.38 hos Unibet.com.

Lycka till/
Thomas