Thomas travtips Jägersro 090905

Derby och dessutom jackpot på V7 denna helg vilket känns oerhört inspirerande. Jägers är lite av min andra hemmabana och lita på att det har pluggats ända sen startlistorna släpptes i söndags.

Mitt stora idé denna vecka hittar vi i den femte avdelningen, ett lopp som av många anses helt olösligt. Jag anser mig dock ha hittat lösningen i form av nummer 1 Vendi. Det fyraåriga stoet har endast gjort sju starter i livet och är under kraftig utveckling. I de senaste starterna har hon varit riktigt bra trots riktigt jobbiga löpningar och hon blir som sagt bara bättre och bättre. Tränaren låter optimistisk och har tänkt sig att lätta Vendi i balansen vilket borde ge ytterligare en växel. Jag har själv varit i kontakt med kusken som meddelar att hon känns klart stabil. Han är dock inte helt säker på att han kunde hålla upp ledningen och som han sa ”håller jag ledningen så är loppet slut annars är det bara en riktigt bra chans då hon går från alla positioner!” Jag rekommenderar spik för alla som lirar V75. Själv väljer jag att lira vinnare och plats hos Bet365.com. Spelar vinnare till 10 gånger och går in riktigt tungt på plats till 3 gånger då jag anser att det är en grymt bra ränta…

På H2H fronten har jag hittat två intressanta spel hos Unibet.com. Först ut är True Q som skall vara före Start Brodde, odds 2 gånger. True Q som jag har fått av min kontakt i stall Svanstedt skall vara riktigt bra i ordningen och man trodde till och med på bra vinstchans. Öppnar snabbt och hamnar före Start Brodde som inte lär ta något på en True Q i form.

I sista avdelningen spelar jag Korvet Klintholm före Timetosaygoodbye till 1,52. Korveten är startsnabb och får en fin löpning, går alltid mycket bra på Jägers och jag anser det vara klasskillnad mellan dessa hästar. 3.04 får man på denna klara dubbel o det är bara att logga in på Unibet.com och lira gott folk.

Lycka till
/Thomas