Dags för stor travfest i dagarna tre på Skaraslätten. Omgången ser allt annat än lättlöst ut och jag vågar nästan garantera att vi slipper femrätts jackpott denna vecka. Karaktäristiskt för Axevallas travoval är det långa upploppet vilket gör loppen lite mer öppna, då det ger en större möjligt för hästar som sitter placerade en bit ner i fältet att hinna fram. Svårt att hitta givna vinnare, men jag har jobbat fram en del riktigt intressanta plats- och H2Hspel.

I första avdelningen väljer jag att spela plats på Ridgehead Cahore, En häst som är betydligt bättre än vad raden anger och han har verkligen inte haft något flyt på slutet. Senast hamnade han i princip sist i ett taktik lopp och det var omöjligt att ta något i den snabba avslutningen. Nu har han fått rygg på en startsnabb konkurrent och han lär få en fin resa. Ridgehead är av den starkare sorten, så distansen passar perfekt och det skulle förvåna mycket om han inte är bland dom tre i mål. 3.25 hos Expekt.com är taget.

Väljer att dubbla med Macho Gossip i fjärde avdelningen. En hedershäst som alltid spurtar oerhört starkt till slut. Det ser ut att kunna bli rejält tryck på loppet med flera starka hästar med som kräver tempo för att komma till sin rätt. Macho Gossip smyger med och kommer sedan med en rykande finish och han är definitivt med i striden. Platsen känns helt klar och vi får 1.95 och det totala oddset 6.34 hos Expekt.com

Lycka till/Thomas