Gävle står som värd denna vecka och vi bjuds på ännu en jackpott omgång. Gävles bana är hypersnabb och slutsatsen av det blir att det är svårt att ta längder bakifrån och därför viktigt att sitta med i främre träffen. Hygglig utdelning på tipsen förra helgen där H2H förslaget jobbades in, men tyvärr felade vinnarspelade Harpers Joker just som han avgjort spetsstriden.

Har denna helg fastnat för Lucky Gold i andra avdelningen. Han har varit bra varje gång i Berghs regi och Robban strödde också lovord om hästen inför senaste starten. Lucky Gold var med om en omstart senast och blev sedan dels för het, samtidigt som han fick ett omöjligt lopp och den insatsen kan vi bara glömma. Nu har han fått ett perfekt läge, möter överkomligt motstånd och han kommer att vara med i striden. Jag väljer att spela plats hos Expekt.com där man får 2.55 vilket är utmärkt. Detta kryddas i sin tur med plats på Joel Cortina som har blivit nerstruken ett hack och med den vinklade vingens hjälp har stor chans att hitta till ledningen bland starttröga motståndare och sedan är han hemma bland de tre. 1.60 på det och vi får det samlade oddset 4,08 hos Expekt.com vilket känns väldigt spelvärt.

Helgens H2H förslag hämtar vi hos Unibet.com. Sogå Benito håller enkelt upp ledningen och har sedan en jättechans att vara före Lamborgini S.T som denna gång får göra jobbet utvändigt. Odds 1.55 och jag tvekar inte. Veckans stora stallskrik heter Highlite Survivor och han har verkligen käkat hjälm in i mål och sett rent lysande ut i sina senaste starter. Har ett perfekt utgångsläge denna gång och räkna med att han får chansen nu istället… 1.6 före Totti Boko som har sett sina bästa dagar är taget och vi får ett totalodds på 2,48 hos Unibet.com