Förra veckan var Chimall T.T. precis så bra som jag trodde och hoppades. Denna vecka saknar jag tyvärr en riktigt bra vinnare, men har hittat flera andra intressanta spel.

Bet365.com erbjuder ofta väldigt spelvärda ”headar” och så också denna lördag. 1.90 på Carmenere före Super G. känns helrätt. Carmenere var grym från dödens senast, gick barfota runt om och det blev definitivt en extraväxel. Samma balans denna gång och dessutom utrustas hon med helstängt huvudlag denna gång för att bli rappare från start och chansen är stor att hon sitter i ledningen. Super G. ramlade undan senast efter att han fått ta över ledningen och bestämt tempot. Han är bara medel från start och lär hamna utvändigt om Carmenere.

En häst som inte har haft något flyt på slutet är Little Rainbow och formen är klart bättre än raden, han ställs mot Ivy L.B och oddset är hela 1.80. Little Rainbow är rykande startsnabb, han tar sig förbi Ivy L.B från start, som dessutom hade problem med innerspåret senast och detta är faktorer som talar för spel på Little Rainbow. Denna dubbel ger det totala oddset 3.42 hos bet365.com.

På expekt.com spelar jag plats på Olympic Athen till 2.25. Olympic var behandlad inför förra starten där han avslutade stark och han borde rimligtvis vara ännu bättre nu. Han kan öppna bra från start och bland starttröga konkurrenter får han en fin position trots det tråkiga spåret. God platschans i ett blekt v75 lopp. Mycket vill ha mera så jag dubblar med ännu ett platsspel. United Ås fick med all rätt mjölksyra till slut senast efter att ha varit inblanda i en vansinnesöppning. I starterna före har han varit läcker att skåda och med ett perfekt smygläge denna gång spurtar den kvickfotade hingsten till sig en plats bland dom tre och vi får oddset 3.75. 8.43 gånger degen hos expekt.com, bara att tacka och ta emot…

Lycka till/Thomas