Stor sport med v75-finaler och inte minst uppgörelsen av Olympiatravet denna helg. Åby har som bekant dubbla openstretch, idag bjuder man dessutom på kanonväder och en ultrasnabb bana. Vår erfarenhet säger att med dessa förutsättningar hittas vinnarna i den främre träffen då det är närmast omöjligt att ta längder ute i spåren.

Dagens klaraste vinnare hittar vi i den andra avdelningen, Hockey plockar här ut Macho Gossip som har lottats till ett perfekt läge. Hästen har varit rent ut sagt grym på slutet och här är det garantiledning, när sedan värsta motståndaren (Lovely Lidob) är bortlottad anser vi att detta är en mordvinnare. Bet365 har vänligheten att ge oss 3,00 i odds och det anser vi vara en bjudning, då han inte kommer upp i närheten av det oddset på toton.

Två intressanta headtohead spel hittar vi denna lördag och vi använder oss av det berömda snikspåret, bästa resan bästa placeringen! Först ut är Dame Arrow mot Fama Currit. Dame Arrow som med garanti kommer att få en perfekt resa och min gode vän Robertsson snackar om knallform, Fama Currit har i sin tur varit klart blek på slutet och oddset 1,95 hos Unibet.com känns klart spelvärt. I sista avdelningen hittar vi Joel Cortina mot Verdi Sund till oddset 1,70 också detta hos Unibet.com. Joel Cortina tar enkelt hand om ledningen för att sedan släppa till Goops monster och sedan hänger han med in i mål till en trolig andraplats. Samlade oddset blir 3,32 och får anses vara en fin bonus när Macho Gossip redan vunnit retfullt enkelt.

Lycka till/Thomas