Förra veckans drag satt som hand i hanske. Här följer nya…

…Give To Get gjorde som vi tänkt förra veckan och Livi Barcelona likaså. Ni som valde att ta rygg på oss gjorde er en fin sudd. Denna vecka ska vi inte vara sämre. Lovely Lidob är en kommande stjärna och familjen Elfstrand vilar inte på hanen när de skryter om sin häst. Enligt tränare Mimmi Elfstrand så är det den bästa häst de haft och troligen kommer att få.

Förra veckan städade Lovely Lidob av ett enkelt gäng på klasshästens vis. Han bollade med motståndet och vann med allt sparat trots lång frånvaro innan. Hästen öppnar snabbt i volt och spetsen är gjuten med Johnny i jollen. Vi finner 3,60 på Bet365 och kan inte annat än lyfta på hatten och tacka. För er som vill ha ännu mer så vill vi presentera bjudoddset 1,60 plats på Joel Cortina på samma sida och då kan ni få 5,76 gånger fläsket. 500 på kombinationen och helgen blir lite lättare att finansiera…

För den försiktige kan vi även bjuda på ett spel till lite drygt två gånger degen på Expekt. Spelar ni Lovely Lidob före Berghults Bobbo och Soldiers Thrust före Flintstone Broline så har ni finansierat ett eventuellt systemspel.

God Tur!

// Thomas