Förra veckan satt Lovely Lidob frenetiskt fast i lustempo och det förstörde dagen. Nu tar vi nya tag och propsar på nya fina drag.

Superior As ser bara bättre och bättre ut. De senaste gångerna har han fått stryk av Orso, men denne slipper han här. 2,35 gånger på Expekt och sedan lite extra krydda med plats på Bob Hope till 1,65 ger finfina 3,9 gånger slanten. Mycket bra chans!

Till dem som gillar att spela lite säkrare men satsa större bjuder Bet365 på två klara Headtohead. Pandoro som såg ut som en ny häst sist efter miljöombyte ger 1,50 för att vara före Right Over. Right Over som är en utpräglad spetshäst med bakspår som här möter hingstar har inte en chans. Vi spetsar till det lite med Headtohead-fantasternas favoritspel. Hästen med spår ett före hästen med spår 12. Carpaccio är både bra och snabb ut och att han från förstaspåret inte skulle vara före Ganador från tolfte ser vi som högst otroligt. 1,80 fpr vi på det och kan bara tacka och ta emot. Tillsammans får vi godtagbara 2,7 gånger degen och spelar en 500-ring.

Unibet har även de några trevliga Headtohead att ta hand om. Crown Kemp kommer garanterat att vara före Intoxicated i mål och det får vi 1,30 på. Vidare ger Jean Dobel 1,47 för att vara före Kick Party vilket han är nio gånger av tio. Tillsammans med Einar Celeber före Hook Broline, till 1,22 får vi ihop 2,33 och det blir räddningsplankan om allt annat går år fanders.

Lycka Till!

// Thomas