Nu har Spelaspel knutit ännu en travanalytiker av stora mått till sin laguppställning. Thomas Madsen med många år inom travet både som aktiv och spelare, kommer framöver att bjuda på vinnare och spelbara kombinationer från oddssidorna på nätet. Företrädelsevis kommer tipsen att täcka V75 dagarna, men det kan när som helst i veckan dyka upp drag som kan ge dig som spelare lite guldkant på vardagen – så håll utkik.

I avd 4 anser vi oss ha helgens bästa vinnare i hemmahästen 7 Carmen Launcher som startar med perfekta förutsättningar. I senaste starten gjorde stoet comeback efter lång tids frånvaro på ett synnerligen rejält sätt, hon gick en rejäl 700-metersspeed ute i tredjespår och höll riktigt starkt. Även senast startade hon med springspår och visade sig kunna öppna väldigt snabbt från start och här ser det ut som att hon omgående sitter i ledningen.

I ett lopp som i ärlighetens namn inte håller någon högre klass finns det sedan varken motståndare som har kraft eller mod att utmana vår vinnare och hon lär få styra och ställa som hon vill framme i täten.Tränaren Peter Untersteiner som har siktat på det här loppet låter väldigt nöjd med träningsrapporterna efter senaste starten och han tror även att senaste starten har fört hästen ytterliggare ett snäpp framåt.

Sammanfattningen blir att vi har väldigt svårt att se hur 7 Carmen Launcher skall kunna förlora och allt över 2 gånger pengarna anser vi oss vara rena bjudningen. Bästa vinnaroddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder spel till 2.6. Snygga till det med att spela plats på Strong Boy D.E till 1,30 och du får tokfina 3,38 gånger pengarna.

//Thomas