ComeOn, Leo Vegas och Mr Green är bara några exempel på nätcasinon som redan hunnit få in den nya slotmaskinen Thief från NetEntertainment.

Thief är en fartfylld 3D-slot med fem hjul, 25 spellinjer och flera spännande funktioner som håller tempot uppe. Det finns bland annat en expanderande vildsymbol och två olika sätt att få gratissnurr, och du kan vinna över 300 000 kronor på en satsning. Förutom alla spännande funktioner bjuder Thief på riktigt snygga animationer med ypperlig 3D-grafik.

Expanderande vildsymbol

Den expanderande vildsymbolen kan endast visa sig på hjul nummer tre (mittenhjulet) men sprider sig där så att den täcker hela hjulet.

Två olika banor för gratissnurr

Det finns två olika bonusbanor med gratissnurr.

  • Den första fungerar som en vanlig omgång gratissnurr och triggas av den vanliga spridningssymbolen.
  • Den andra triggas av adrenalin-spridningssymbolen och under denna bonusbana stjäls flera av de vanliga symbolerna och ersätts av verktygssymboler, diamantsymboler och andrenalin-spridningssymboler. Här finns chans att vinna riktigt stort!

Klicka dig vidare till Mr Green, Leo Vegas eller ComeOn för att prova på Thief direkt i webbläsaren. Ingen nedladdning av spelklient krävs och du väljer själv om du vill spela för riktiga pengar eller låtsaspengar.