Mitt första blogginlägg kommer i huvudsak handla mycket om varför jag varit så inaktiv under den senaste månaden, men också hur framtiden kommer se ut. Några rader kommer också skrivas om hur spelen än så länge gått här på hemsidan.

Som vissa av er kanske redan vet, så spenderar jag en hel del tid på Uppsala universitet. Hösten har varit lugn, eftersom jag inte haft några tentor överhuvudtaget. Imorgon  (14/1) kommer dock undertecknad spendera 5 timmar i en svettig lokal med en 30p tenta tillsammans med 300 andra studenter, underbart!

Tentan är en av anledningarna till min frånvaro men jullovet har inte bara varit plugg och vemod. 2 veckor spenderades i underbara Malaysia med öl och sol. Erfarenheter från resan:

  • 30+ grader och luftfuktighet är värre än 15- och snöstorm.
  • Inte gå utanför hotellet utan två lager av solskyddsfaktor 25+ (svar ja jag är rödhårig).
  • Alltid känna med handen på flygsätet innan man sätter sig ner, förra passageraren hade kissat ner hela sätet, fick iofs ett saftigt avdrag på flygbiljetten men föga hjälpte det.

Då måndagen kommer kantas av tenta och tisdagen lär passera i bakfylla och ångest kommer något spelförslag inte publiceras. Däremot om spelutbudet är tillfredsställande kommer spel att börja publiceras från och med onsdag. Jag har förhoppningar om att spel kontinuerligt kommer att publiceras, än i mån av tid. Undantaget nästnästa vecka då det bär av till Bad Gastein för medelmåttig skidåkning och högklassig after-ski.

 

Jag har under min frånvaro försökt hänga med så mycket som möjligt i NBA-världen, med någorlunda framgång. Känner att jag har ett par matcher att ta igen dock. För er som vill, har jag fört/för ett spreadsheet över de spel som jag publicerar här på hemsidan, http://www.spreadsheet.se/ps. Jag publicerar också spel på twitter, dessa är dock inte lika analyserade och bör därför tas med viss nypa salt.

 

Jag hoppas att våren kommer bli lyckosam och att jag hinner få tid till skriverierna med både blogg och speltips.

 

På återseende!
/P.S

Twitter: @Zylthan