Den danske spelaren Mickey ”mement_mori” Petersen har skrivit på för PokerStars och är numera en del av Team PokerStars Online.

Petersen spelare huvudsakligen nätpoker och är inriktad på turneringsspel. På meritlistan hittar vi bland annat en tredjeplats från PokerStars Sunday Warmup och en andraplats i $2100 NLH-turnering som arrangerades under SCOOP. För denna andraplats erhöll Petersen närapå $170 000. Förra året nominerades han till Nordic Poker Awards Rookie of the Year, och i år förärades han utmärkelsen Online Player of the Year av samma organisation.

”Jag ser kontraktet med världens största online site som nästa logiska steg i min karriär och förhoppningsvis kommer jag att kunna förstärka min meritlista både live och online och promota både PokerStars och spelet i ett positivt ljus,” förklarade Petersen när han intervjuades av WCOOP Radio.

Team PokerStars Online är som namnet anger en grupp PokerStars-sponsrade nätspelare och här hittar du bland annat Anders ”Donald ”Hoyer Berg från Norge och Sigge ”clarkkent89″ Reichard från Sverige.