Leo Vegas kampanj SpelaspelLeo Vegas lanserar sällan kampanjer av standardformat. Leo Vegas kampanjer är alltid spännande och det märks att kampanjmakarna inte drar sig för att verkligen utmana fantasin. Man brukar inte heller kunna klaga på belöningarna som finns att hämta.

Nu, mellan 25-30 november har Leo Vegas en kampanj i vilken det finns 25 000 kr i kontantpriser att vinna och inte mindre än sex stycken iPad Mini att hämta. Det är Play’n GOs stora succé Golden Ticket, som handlar om en cirkus av äldre dagars snitt, som är i centrum i kampanjen.

Vinn din del av 25 000 kr

Fem vinnare får dela på 25 000 kr och vinnaren går hem med klart godkända 12 000 kr. Prislistan som helhet ser ut enligt det följande:
1. 12 000 kr
2. 6000 kr
3. 4000 kr
4. 2000 kr
5. 1000 kr

Hur kliver man då längst upp på prispallen? Jo, det gäller att snurra som en besatt på Golden Ticket. De fem bästa spelarna när det gäller flest antal snurr på denna slot mellan 25-30 november blir de som får dela på prispotten.

Vinn en sprillans ny iPad Mini

iPad Mini 3 är en gadget/arbetsstation/minibiograf/läsplatta/etc. av rang. Formatet är smidigt och skärmen är den oslagbara retina-varianten. Sex sådana surfplattor har Leo Vegas lagt beslag på och de ska lottas ut, en i taget, under sex dagar. För att ha chansen att vinna en iPad Mini behöver du inte spela särskilt många snurr på Golden Ticket. Det räcker faktiskt att du omsätter 100 kr. Så fort du har gjort det får du en lott till dragningen. Notera att du måste upprepa omsättningen för varje ny dragning.