Starburst kampanj Leo VegasLeo Vegas är synonymt med utlottningar av kontantpriser av den större storleken. Flera gånger per år lägger man upp emot en miljon kronor i potten i utlottningar. Ibland gäller att en vinnare kammar hem hela potten men mer ofta fördelas jättepotten över ganska många spelare.

Nu har Leo Vegas dragit igång en casinofestival där NetEnts populära spelautomat Starburst är i fokus. I potten ligger en miljon kronor i kontanter och dessutom kommer Leo Vegas under kampanjperioden att lotta ut en hel del dyrgripar från Apple, däribland ett gäng sprillans nya Apple Watch.

Spela på Starburst för att delta

Kampanjen är i form av dels en omsättningstävling, dels ett omsättningslotteri. För att ha chansen att spela hem kontantvinster ska du sikta på att omsätta så mycket du kan och orkar på Starburst och för att ha chansen att lägga vantarna på Apple-prylar ska du samla lotter. Varje 10 kr du spelar för på Starburst ger dig en lott.

Kampanjen pågår fram till och med den 21 juni och det kommer att vara fem dragningar/utbetalningstillfällen. När det gäller kontantpriserna ligger 120 000 kr i potten de första fyra veckorna. Sista veckan ligger hela 520 000 kr i potten. Vad gäller Apple-prylarna kommer Leo Vegas att lotta ut sju stycken Apple Watch, iPad eller iPhone respektive vecka.

Spela 5 gratissnurr på Starburst varje dag

En jättekampanj av den här typen är väl inte komplett utan ett free spins-erbjudande för att kickstarta spelandet och Leo Vegas har ett ganska trevligt erbjudande att bjuda på. Genom att sätta in 300 kr och spela igenom denna summa en gång kommer du att kunna hämta fem gratissnurr på Starburst varje enskild dag under hela kampanjperioden.

Leo Vegas utsett till Summit Superstar 2015

En annan nyhet från Leo Vegas är att man har vunnit ett pris på den prestigefyllda galan GP Bullhound’s European Unicorn Summit Awards. Syftet med galan, som hålls traditionsenligt i maj varje år, är att uppmärksamma spännande digitala företag och vid årets gala fick Leo Vegas ta emot det mest eftertraktade priset, Summit Superstar, med motiveringen att Leo Vegas är det mest intressanta och högpresterande digitala företaget i Europa.