French Open

French Open är full gång, första serven är gjord och det ena heta mötet avlöser nu det andra! Var med från start på Unibet och ha chans på oslagbara vinster då du väljer att spela på denna anrika tennistävling. Roland Garros som det också kallas är en gammal tävling som spelats i mer än 120 år, många fina spelare har äntrat Paris planer genom åren. Ska förra årets vinnare Stan Wawrinka försvara titeln eller är det dags för en spelare som Andy Murray att kliva fram och visa vilka kvaliteter han besitter?

Spela om €50 000 under French Open

För att sätta extra fart på bollarna under French Open så erbjuder Unibet alla sina tennisälskare en tävling om hela €50 000! Se till att bli sommarens stora vinnare genom att spela live på French Open och klättra i topplistan, vinnaren kammar hem smått otroliga €10 000 i kontanter.

Du är med i tävlingen genom att spela live på French Open, samtliga vunna spel kommer att räknas om till poäng som sedan läggs in på topplistan. Du tjänar dubbla poäng om ditt spel skulle vara ett Action Betting-spel (endast singelspel).

Spelen får endast bestå av spel på French Open, du kan alltså inte lägga ett system med andra tävlingar. Topplistan uppdateras varje dag så se till att kika in på daglig basis för att hålla dig uppdaterad om din plats. Med vinstpengar ända ner till plats nummer 500 så är chansen att just du ska vinna större än någonsin. Gå in på Unibet redan nu och säkra din del av €50 000!