Bwin French openBwin storsatsar på Franska öppna på Roland Garros och man har bland annat breddat utbudet av odds ganska avsevärt jämfört med tidigare år. Liksom under tidigare år erbjuder Bwin en pristävling där det ligger totalt 10 000 euro i free bets i potten. Totalt kommer 150 spelare att bli belönade med gratisspel.

För att delta i kampanjen ska du spela på odds på Franska öppna och sikta på att sätta så höga odds som möjligt. Det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite du sätter på spel, utan det är enbart oddset som är i fokus. Givetvis måste din kupong sitta för att oddset ska räknas.

Kampanjen pågår fram till och med den 7 juni (finaldagen på herrsidan) och du kan hoppa in när som helst. Du kan spela både pre-match och live, och spel lagda på datorn samt spel placerade på mobila enheter räknas lika. Det går bra att spela kombinationsspel, men då måste varje enskilt oddsval vara på matcher i Franska öppna.

Vad är ett free bet?

Ett free bet hos Bwin är att betrakta som en gratis insats för spel på odds. Det finns inga bonuskrav kopplade till ett free bet, men vid eventuell vinst är det bara nettovinsten (vinst – insats) som betalas ut till ditt konto.

Exempel:
1. Du vinner ett free bet på €50
2. Du placerar ditt gratisspel på en singel till ett odds på 2.00
3. Om spelet sitter får du €50 (total vinst – insats) inbetalt till ditt spelkonto.