Full Tilt Poker kör fram till och med söndagen den 14 april en kampanj där du kan skaffa dig dubbla Full Tilt-poäng.

För att delta måste du först anmäla dig till kampanjen, det är endast spel som sker efter anmälan som ger dubbla poäng. Gå till ”Mina kampanjer” när du är inloggad hos Full Tilt Poker och klicka på Take 2. Där får du instruktioner för hur du anmäler dig och börjar samla dubbla poäng.

Spela vid ett Rush Poker-kontantbord eller två vanliga kontantbord

För att få dubbla poäng under kampanjen Take 2 behöver du spela vid minst två stycken vanliga kontantbord samtidigt, eller vid ett Rush Poker-bord. Du får då dubbelt så många Full Tilt-poäng som du normalt skulle få.

Om du till exempel spelar vid två vanliga kontantbord och samlar ihop 50 poäng vid det enda och 70 poäng vid det andra får du inte 120 poäng totalt utan 240 poäng!

Tips! Spela under Happy Hour så får du ännu fler poäng

Om du deltar i kampanjen Take 2 under Happy Hour behöver du inte nöja dig med att få dubbla poäng utan dina poäng multipliceras med tre. I exemplet ovan skulle dina 120 poäng alltså inte förvandlas till 240 poäng utan till 360 poäng.

Det är enkelt att se vilka bord som har Happy Hour eftersom de är utmärkta med citronskivor i kolumnen ”Spelare” i Full Tilt Poker-lobbyn.

Få $5 cashback

Om du tjänar minst 5 stycken Take 2-bonuspoäng under fem dagar under kampanjen belönas du med $5 i cashback. Eftersom kampanjen avslutas nu på söndag är det bäst att anmäla sig och börja spela direkt om man vill ha chans att få cashback, det finns ju inte så många dagar kvar av veckan.

Gör ett besök hos Full Tilt Poker redan idag!