Paf_logo_new

Spela på de största sporteventen så som till exempel Champions League, Europa League, fotbolls EM 2016 och många fler på Paf. Välj och vraka bland hundratals spel med de allra bästa oddsen och bli snabbt en av vinnarna inne på marknadens bästa sportsbook. Nya erbjudanden och kampanjer på löpande band är bara en del av allt trevligt som väntar dig inne på Paf!

Jackpott på €15 000

Ny vecka och dags för returer i Champions- respektive Europa League. Vad passar då inte bättre än att sätta in en slant på Paf för att ha chans på en grym jackpot när du tippar rätt på veckans stormatcher. Spela ett tips beståendes av samtliga europeiska toppmatcher innan tisdag klockan 20:45 för att vara med i tävlingen om €15 000. Utöver detta ska du ha lagt ett spel värt minst €5 på någon utav matcherna. Jackpotten delas sedan jämnt ut bland de spelare som tippat rätt resultat i samtliga matcher!

Pengarna tillbaka vid förlorat spel

Hur grymt vore det inte att kunna spela på Champions League utan att behöva riskera någonting? På Paf är detta möjligt tack vare ett alldeles unikt erbjudande. Skulle det göras mål efter den 90:e minuten så får du hela din insats tillbaka vid förlorat 1X2-spel. Ta tisdagens möte mellan Manchester City och Zlatan Ibrahimovic PSG som exempel, om du har tippat en 2:a och Manchester City skulle kvittera i den 92:a minuten så får du hela din insats tillbaka. Detta gäller för spel värda upp till €50 så gå in på Paf redan nu och hitta ditt spel för veckan!