MrRingo

World Cup i hockey snurrar vidare på andra sidan Atlanten och igår kväll fick vi se våra Svenska Kronor spela 3-3 mot Nordamerika i en mycket sevärd och svängig match. Väl i förlängningen så kunde Nordamerikanerna göra 4-3 men då Sverige endast behövde en poäng för att vara klara för avancemang så var utgången av förlängningen betydelselös. Ikväll, nedsläpp 21.00, avslutas Sveriges grupp med matchen mellan Ryssland och Finland, missa inte det!

 

Sverige mot Europa i semifinal

Efter att Sverige lyckats få med sig den så nödvändiga poängen emot Nordamerika igår kväll så stod det klart att man skulle få möta tvåan i Grupp A vilket till slut blev Europa. En spännande semifinal att vänta där Sverige har chansen att ta revansch från den snöpliga förlusten i träningsmatchen inför World Cup för några veckor sedan.

Europa var ett klart bättre motstånd att få i semifinalen än Kanada som verkligen visat sig ifrån sin starkaste sida så här långt. Även om den förra matchen mot Europa slutade med förlust 6-2 så är det inget man tänker på i det svenska lägret. Då kom man ifrån en lång resa och hade dåligt med tid att återhämta sig på, annat är det nu då laget fått spela ihop sig och har ända till söndag på sig att ladda upp.

Ryssland och Finland ställs mot varandra klockan 21.00 i den avslutande matchen i Grupp B. Missa inte avgörandet där Ryssland har chansen att snuva Nordamerika på semifinalplatsen. Spela på matchen hos Mr Ringo för de bästa oddsen!