Viks sportsbookIkväll är det äntligen dags att sluta upp bakom vårat svenska landslag då VM-kvalet drar igång och Nederländerna kommer på besök. Spela på matchen hos Viks och heja fram John Guidetti och co när dem nu ska påbörja resan mot VM i Ryssland om två år. Janne Andersson gör ikväll sin första match som förbundskapten och visst skulle det sitta fint med en seger!

 

Två lag som bygger för framtiden

Både Sverige och Nederländerna är inne i en period där man bygger nytt inför framtiden efter att flera rutinerade går in på sina sista år i landslaget. I Sverige har som de flesta vet Kim Källström, Andreas Isaksson och Zlatan Ibrahimovic alla gjort sitt i landslaget. Det gör att vi kommer få se ett till stora delar nytt Sverige med en del yngre förmågor som får chansen att visa vad de kan, spännande minst sagt!

Den svenska startelvan är enligt trovärdiga uppgifter redan spikad och kommer att se ut enligt följande:

Robin Olsen; Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Viktor Nilsson Lindelöf, Oscar Wendt; Marcus Rohdén, Alexander Fransson, Oscar Hiljemark, Emil Forsberg; Marcus Berg, John Guidetti

Ett yngre Sverige än på många år och det ska bli mycket intressant att se vad Janne Andersson kan åstadkomma. Nederländerna är ett tufft test men sanningen är den att är det någon gång man ska möta dem så är det nu. Det är ett landslag som just nu befinner sig i en mindre kris vilket förstärktes av den svaga insatsen emot Grekland i senaste matchen, förlust med 2-1.

Nu kör vi, mot VM 2018!