NordicBet

Vi fortsätter veckan med Europa League och en hel uppsjö av matcher där vi har några riktigt sevärda att välja bland. Ur svenska ögon sett så är matchen mellan Celta Vigo – Panathinaikos av högsta intresse då både Marcus Berg, Niklas Hult och John Guidetti kan få chansen från start. Samtliga utav kvällens Europa League-matcher finns att spela på hos NordicBet, in och hitta kvällens bästa spel redan nu!

 

Celta Vigo – Panathinaikos | 19.00 Estadio de Balaidos

Efter att Celta Vigo plockade in den mycket skickliga anfallaren Guiseppe Rossi så har det blivit allt mindre speltid för John Guidetti. Endast tre matcher i ligan har det blivit och hoppet ställs nu till att han kan få lite extra speltid i Europa League. Celta Vigo, som ikväll tar emot Panathinaikos öppnade sitt Europaäventyr med att spela 1-1 borta mot Standard Liege i en match där Guidetti inte ens fanns med på bänken.

Panathinaikos förlorade sin första match då man spelade 1-2 hemma mot Ajax i en mycket stökig match som innehöll inte mindre än 3 röda kort. Två avstängningar att ta hänsyn till för bortalaget i kvällens match, något som inte gör uppgiften enklare. Vad som dock står klart är att både Niklas Hult och Marcus Berg med största sannolikhet kommer att få starta efter att ha stått för stabila insatser så här långt in på säsongen.

Matchen känns på förhand öppen med Celta Vigo som knappa favoriter, något som oddsen också visar. NordicBet ger i skrivande stund 1.64 gånger pengarna på hemmaseger medans en seger för Marcus Berg och Panathinaikos ger 5.15 gånger pengarna.