Bland de spelare som denna vecka möts i tv-sända PartyPoker Big Game V hittar vi en svensk spelare, det rutinerade pokerproffset Per Linde som kommer att befinna sig på pokerklubben Dusk til Dawn i Nottingham den 15-17 april.

Under PartyPoker Big Game, som inte är en turnering utan ett 48 timmar lång kontantspelsmaraton, kommer Linde bland annat att riskera att möta Tony G, Sam Trickett, Toby Lewis och Roberto Romanello. Det har även nämnts att spelare som Annette Obrestad, Jennifer Tilly, Phil Laak, David Peat, Robert Williamson III, Neil Channing och James Bord kommer att dyka upp.

Linde bloggar i Motala & Vadstena Tidning och det var i sin blogg han valde att släppa nyheten om att han blivit inbjuden till Big Game.

”Lyckats få en inbjudan dit, och det ska bli otroligt roligt att spela i ett tv-sänt cash game för första gången,” skriver Linde på mvt.se. ”Hoppas de har rivit in rejält med döda pengar i form av stora namn vars spelförmåga är desto mindre. Till Nottingham har jag också lyckats få med mig tidigare nämnd fästmö, vilket känns grymt. Kommer bli magiskt bra alltihop! Får försöka hinna tvätta innan torsdag.”

Att köpa in sig till Big Game kostar €13 000.