Svenska bingo piggar upp i vintermörkret med en trevlig liten kampanj som ger dig insättningsbonusar upp till 490 kronor den här veckan. Dessutom får du 25% bonus på dina satsningar på veckans sidospel.

Gör två insättningar – få insättningsbonus

Gör två insättningar under samma dag så får du 70 kronor i bingobonus. Erbjudandet gäller hela veckan, det vill säga den 5-11 november 2012, och om du utnyttjar det varje dag kommer du att ha fått 490 kronor i bingobonusar när veckan är över.

Få 25% bonus på dina satsningar på Fruitopia

Veckans utvalda sidospel hos Svenska bingo är slotmaskinen Fruitopia och du får 25% bonus på dina satsningar på denna slot upp till maximalt 150 kronor.

Fruitopia är en fruktmaskin i ordets rätta bemärkelse – här kryllar det av citroner, apelsiner, äpplen, päron, bananer, körsbär och jordgubbar. Maxvinxten är också mycket söt och lockande – 50 000 kronor i kontanter.

Skynda dig till Svenska Bingo nu direkt

Veckans Bonus och Veckans Sidospel hos Svenska bingo är kampanjer som endast gäller för de 150 första spelarna som dyker upp för att utnyttja dem, så skynda dig över så att du inte går miste om dessa erbjudanden. Först till kvarn är vad som gäller!