Svenska Spel vill belöna Sveriges fem bästa spelare på Oddset Powerplay med en VM-helg i Stockholm där semifinal och final får beskådas på plats i Globen. Till finalmatchen dyker dessutom Peter Forsberg upp som sällskap.

När tävlingen Power Player-mästaren hade premiär hos Svenska Spel förra året blev den en stor succé som lockade 14 500 deltagare. Då belönades vinnaren med en NHL-helg i New York, och även där fanns Peter Forsberg på plats för att fira den svenska mästaren.

”Efterfrågan på ett renodlat spel på hockey är stort bland Sveriges spel- och hockeyintresserade. Därför lanserade vi hösten 2009 Oddset Powerplay. Det blev snabbt en mycket populär medlem i sportspelsfamiljen. Med Powerplay-mästaren som ett SM för spel på hockey blir spelupplevelsen än starkare”, säger Dersim Sylwan, projektledare hos Svenska Spel.

Power Play-mästaren 2012

Årets tävling startar den 13 november, och den 8 december koras fem vinnare.

Tävlingen omfattar 12 omgångars spel på Oddset Powerplay och det är dina fem bästa omgångar som räknas. För att delta behöver du spela 32-raderssystem och du behöver också ha Svenska Spels Spelkort. Kortet kan du skaffa helt gratis från Svenska Spel och ser till att dina spel registreras i ditt namn hos spelombudet.

”Powerplay-mästaren är den ultimata tävlingen för alla hockeyälskare. Men det är en tuff tävling för allt kan hända. Det kommer att vara många som vill sitta bredvid Foppa under VM-finalen i Globen och samtidigt kunna kalla sig bäst i Sverige på hockey. Förra året hamnade jag på plats 869, vilket visar att alla oavsett bredd och spets i kunskap om hockey och spel har chansen att vinna”, säger Per Carlander som arbetar som oddssättare på Svenska Spel.

De deltagare som placerar sig på de översta 20 platserna i år tävlar om 10 priser. Plats 1-5 vinner en VM-helg i Stockholm, inklusive två nätters hotellboende och biljetter till semifinal och final. Finalen ses ihop med Peter Forsberg.

Plats 6-10 belönas med biljetter till någon av Sveriges gruppspelsmatcher i Stockholm, plus resa, middag och en natts hotellboende.

För mer information, klicka dig vidare till Svenska Spels oddsavdelning.