Svenska Spel har 70 dagsbiljetter att dela ut till den stora golftävlingen Nordea Masters som sätter igång på Bro Hof nordväst om Stockholm den 30 maj 2013.

Nordea Masters är en årlig golftävling på PGA European Tour och har en historia som sträcker sig tillbaka till år 1973. Tävlingen har ändrat namn många gånger under årens lopp beroende på vem som sponsrat den, men kallas ofta i dagligt tal för Scandinavian Masters. Sedan år 2010 har den spelats på Bro Hof Slott Golf Club i Upplands-Bro kommun.

I år kommer första bollen att slås ut klockan 07:30 torsdagen den 30 maj och sedan pågår evenemanget i fyra dagar. Portarna öppnas klockan 07:00 på morgonen och sista bollen beräknas spela klart klockan 19:00 på torsdag och fredag samt klockan 17:00 lördag och söndag.

Odds finns hos Svenska Spel

Svenska Spel kommer att erbjuda spel på varje boll som kliver upp på tee på hål 17 och 18 under de fyra dagar som Nordea Masters pågår. Dessutom kommer Svenska Spel att sända direkt från hål 17 så att du kan se allting ske i realtid på Svenska Spels sajt.

Att satsa pengar medan man befinner sig på golfklubben är inga problem eftersom det går att spela direkt i mobilen. Det kommer bland annat att gå att satsa pengar på vem i respektive boll som vinner hålet och om någon lyckas göra hole in one.

Vinn biljetter till Nordea Masters

Skulle du vilja vinna 2 biljetter till valfri speldag av Nordea Masters?

  1. Logga in till ditt spelkonto hos Svenska Spel i din mobil. Du använder samma inloggningsuppgifter som när du loggar in i datorn. Har du inget spelkonto kan du skaffa dig ett snabbt och gratis genom att göra ett besök hos Svenska Spel och registrera dig.
  2. Klicka på pratbubblan om Nordea Masters och motivera varför du vill se Norde Masters på plats på anrika Bro Hof Slott Golf Club. Din motivering måste vara inne senast klockan 23:59 söndagen den 19 maj 2013.

35 personer kommer att belönas med 2 dagsbiljetter var. Om du vinner får du själv välja vilken dag du vill använda dina biljetter. Att köpa en dagsbiljett kostar 395 kr, men alla ungdomar upp till 18 år (födda 1995 eller senare) har fri entré så du kan ta med dig barn gratis.

Klicka dig vidare till Svenska Spel för att få veta mer.