handbollSvenska Spel kommer att visa handbollsmatchen Drott vs Kristianstad i realtid på internet fredagen den 27 september 2013.

Innan sommaren vann Drott SM-guld i handboll efter att ha slagit Kristianstad med 28-27 i finalen, och nu har det blivit dags för de två motståndarna att drabba samman på nytt. Vill du se matchen kan du göra det gratis hos Svenska Spel på nätet.

Drott har haft en tung start på de nya säsongen, med hemmaförlust mot Malmö och dubbla förluster i Champions League. Hur kommer det att gå under fredagen, då de ska möta ett revanschlystet Kristianstad på hemmaplan? Kristianstad har redan hunnit besegra H43 i derbyt och verkar vara i utmärkt form.

Vem tror du kommer att vinna? Svenska Spel ger oddset 1,23 för seger för Kristianstad, medan de betalar 4,60 om Drott vinner matchen. (Oddsen är semifasta så ändringar kan hinna ske.)

Logga in och följ matchen hos Svenska Spel

För att få se matchen måste du vara inloggad hos Svenska Spel. Om du inte har något konto kan du snabbt och kostnadsfritt skaffa ett genom att registrera dig hos Svenska Spel. Som ny medlem får du dessutom 50% rabatt på ditt första spel.

Oddset Live kommer att erbjuda spel under handbollsmatchens gång, så att du kan göra en redan spännande match ännu mer spännande.

Klicka dig vidare till Svenska Spel för att ordna ett konto direkt!