sverigeportugalSvenska Spel kommer att visa VM-kvalmatchen mellan Sverige och Portugal live på sin sajt, och du kan titta på både i datorn, på smartphone och på surfplatta.

Fredagen den 15 november 2013 spelar det svenska herrfotbollslaget en ödesdiger match som kan bli första steget mot fotbolls-VM i Brasilien 2014, och Svenska Spel erbjuder inte bara massor av spel på matchen utan kommer också att visa den live på sin sajt.

När Sverige mötte Portugal i VM-kvalet 2008/2009 blev det inga mål vare sig hemma eller borta. Hur blir det nu när lagen drabbar samman på Estadio da Luz i Portugal?

Portugal har meddelat att samtliga spelare är igång och tränar inför matchen, inklusive Ronaldo som har lidit av en del småskador. Även legenderna Pepe och Coentrâo står redo att ta sig an svenskarna, och allt tyder på att det kommer att bli en riktigt tuff match.

Det svenska laget kommer att tvingas klara sig utan Tobias Hysén. Hysén gjorde två mål i matchen mot Tyskland, men kommer inte att kunna delta i fredagens match mot Portugal. Däremot verkar det som att både Elmander och Zlatan kommer att finnas på plats. Hysén har ersatts av Alexander Gerndt.

Svenska Spel oddssättare har satt oddset till 5,40 för svensk seger. Portugisisk seger har oddset 1,67 medan oavgjort ger 3,75 gånger pengarna. Oddsen är semifasta och kan förändras. Mer information om tillgängliga spel hittar du hos Svenska Spel.

Gör dina satsningar senast klockan 20:44 på fredagskvällen och bänka dig sedan framför datorn, mobilen eller surfplattan för att se matchen direkt hos Svenska Spel.