bombenOddset Bomben hos Svenska Spel har 500 000 kronor extra i vinstpotten på fredag, till glädje för den som lyckas tippa rätt på VM-kvalet i fotboll.

På fredag blir det kvalmatch mellan Österrike och Sverige, vilket ger en extrakryddad Bomben 1 hos Svenska Spel. Sverige har aldrig någonsin vunnit en tävlingsmatch i fotboll på österrikisk mark, och faktum är att det svenska fotbollslaget bara lyckats peta in ett enda mål i Österrike. Vill du ha skyhöga odds? Då är fredagens Bomben 1 vad du letar efter.

Svenska Spel pekar även på att Belgien i detta VM-kval har ett mycket starkt försvar, något som ger höga odds för Serbisk vinst på fredag. Belgien har under sina sex kvalmatcher till fotbolls-VM 2014 släppt in ett enda mål. Serbien har under sina tre bortamatcher inte gjort ett enda mål.

Även Ryssland har ett starkt försvar i år. Sedan Capello blev förbundskapten har laget inte förlorat en enda match, inte ens någon av träningsmatcherna. Nu på fredag ska de möta Portugal – kommer deras fina statistik att hålla sig eller kommer Portugal att skrälla till?

Sista matchen i fredagens Bomben 1 är Tjeckien – Italien. Hur kommer det att gå där?
Med 500 000 kronor extra i potten på fredag finns det goda möjligheter att vinna stort. Spelstopp för Bomben inträffar klockan 20:44 på fredag, men du kan förstås göra din satsning redan nu, direkt hos Svenska Spel på nätet.