Svenska Spel ger fram till och med den 28 februari fritt inträde till alla handbollsmatcher i damernas och herrarnas elitserie. Det finns dock två krav som måste uppfyllas:

  • Du måste ha ett Spelkort. (Spelkort kan du skaffa gratis hos Svenska Spel online eller hos något av spelombuden runt om i Sverige.)
  • Erbjudandet gäller bara för 50 personer per match och det är först till kvar som gäller, så se till att vara på plats i god tid.

Upplev en handbollsmatch från läktarplats

Oavsett om du är en erfaren handbollsentusiast eller bara nyfiken på det här med att se sport på plats istället för på teve har du nu en riktigt bra chans att få se matcher helt gratis från läktarplats.

Ta med ditt Spelkort och visa upp det i anvisad Spelkortentré så går du in gratis, förutsatt att du är en av de 50 första som utnyttjar erbjudandet för den matchen.

Spelprogram för Elitserien damer

Spelprogram för Elitserien herrar

Skaffa Spelkort – det är helt gratis

Om du inte har något Spelkort kan du enkelt beställa ett från Svenska Spel på nätet. Där kan du även beställa ett nytt Spelkort om du skulle ha tappat bort ditt gamla.

Det tar ungefär en vecka innan ditt Spelkort anländer med posten, men om du beställer det på Svenska Spels sajt får du ett bekräftelsemejl som du kan skriva ut. Detta bekräftelsemejl gäller som Spelkort om du vill gå på gratis handbollsmatch innan du hunnit få ditt riktiga Spelkort.

Fördelarna med att ha Spelkort är många. När du spelar hos Svenska Spels ombud runt om i Sverige blir spelen registrerade i ditt namn om du lämnar fram ditt Spelkort när du betalar. På så vis behöver du aldrig riskera att missa en vinst, till exempel på grund av glömska eller felrättning. Du behöver inte heller panikslaget leta efter din spelkupong när du insett att den plötsligt blivit värd några miljoner kronor. Har du använt Spelkortet vet Svenska Spel vem du är och du kommer att få vinsten oavsett om du lyckas hitta din papperskupong eller ej.

En annan fördel med Spelkortet är att Svenska Spel då och då har olika kampanjer för sina Spekorts-innehavare, till exempel den här kampanjen som låter dig gå in gratis på handbollsmatcher i Elitserien.

Gör ett besök hos Svenska Spel för att få veta mer!