Svenska Spels oddsavdelning kör nu en kampanj där du kan vinna en resa till Malmö för dig och en vän för att njuta av finalen av Eurovision Song Contest (ESC) på plats på Malmö Arena den 18 maj 2013.

Förra året vann svenska Loreen Eurovision Song Contest i Azerbadjan, vilket innebär att det i år är Sverige som står värd för finalen den 17-19 maj.

Så här gör du för att vara med och tävla:

  • Gå till Svenska Spels oddsavdelning online och spela på Melodifestivalen ( deltävling 4, Andra Chansen eller Finalen ) för minst 50 kronor. Du väljer själv om du vill spela på Oddset Lången eller Oddset Live, bägge spelformerna räknas.Det går även att göra sin satsning hos ett spelombud, förutsatt att man registrera det på sitt Spelkort. (Att skaffa sig ett Spelkort hos Svenska Spel är helt gratis och kan göras på sajten eller hos något av spelombuden runt om i Sverige.)
  • Skicka ett e-postmeddelande till biljetter@svenskaspel.se där du berättar varför du vill bjuda med just din vän till ESC-finalen. Ange även ditt namn, adress och spelkortsnummer.

Du har fram till och med klockan 23:59 söndagen den 10 mars på dig att spela och skicka in din motivering.

Juryn består av Per Ahlén, Andrea Caesar och Linda Johansson från Svenska Spel. Juryns beslut kan inte överklagas.

Det här kan du vinna

Om du vinner tävlingen kommer du och en vän att få åka till Malmö för att se ESC-finalen på plats. I resepaketet ingår följande:

  • Tågresa till och från Malmö
  • Två nätter på hotell (dubbelrum)
  • Två biljetter till finalen av Eurovision Song Contest på Malmö Arena

Du måste vara minst 18 år gammal för att kunna delta i tävlingen. Anställda inom Svenska Spel eller Casino Cosmopol får inte delta.