Svenska Spel och Stryktipset tänker fira Fars Dag ordentligt i år genom att bjuda en rejäl samling pappor på matchbiljetter till matchen Sverige vs. England som spelas på Friends Arena i Solna onsdagen den 14 november, bara tre dagar efter helgens farsdagsfirande.

Vill du kunna överraska din pappa med biljetter onsdagens match, den match som är premiärmatch för den nybyggda Friends Arena? Hos Svenska Spel pågår just nu en tävling där du kan vinna 2 biljetter – en till dig och en till din pappa – till Svenska Spels egna sektion i Friends Arena.

”Stryktipset är sedan lanseringen 1934 en svengelsk fotbollstradition. Med 1,3 miljoner spelare är det Sveriges största sportspel förknippat med både historia och nostalgi. Många har spelat under större delen av sitt liv och tillsammans över generationsgränserna, ofta tillsammans med sin far,” skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Tävlingen är öppen för dig som är minst 18 år gammal och har Spelkort (något du kan skaffa helt gratis hos Svenska Spel). Anställda inom Svenska Spel eller Casino Cosmopol får inte delta i tävlingen.

Gör så här för att vara med och tävla om biljetter till matchen Sverige vs. England:

  • Skriv en motivering till varför just du och din pappa ska få varsin biljett till matchen på onsdag.
  • Skicka motiveringen + ditt spelkortsnummer till boston@svenskaspel.com. Tävlingen är öppen till och med den 11 november.

Om du har vunnit biljetter kommer du att bli informerad via e-post eller telefon senast måndagen den 12 november. Dina biljetter hämtar du sedan ut i närheten av Friends Arena cirka en timme innan matchstart.

”Det finns mycket nostalgi i Stryktipset och den sociala spelupplevelsen är viktig. Ofta har den gått i arv mellan far och son eller dotter. För många har det varit synonymt med att sitta tillsammans i soffan framför Tipsextra på lördagarna. Därför till Farsdag den 11 november och premiärmatchen på Friends Arena den 14 november, där Sverige möter England, hyllar vi farsan och gemenskapen”, säger Monica Sandström, kommunikationsansvarig på Tipsspel.

Friends Arena i Solna har precis byggts färdig och står redo att ersätta Råsunda som Sveriges nya nationalarena för fotboll. När Råsunda invigdes år 1937 var det med en fotbollsmatch mellan Sverige och England, så att svenskarna och engelsmännen drabbar samma igen nu 75 år senare för att inviga Råsundas efterföljare passar ju perfekt. Förra gången vann England med 4-0, kommer vi att få se en revansch på onsdag?

Klicka dig vidare till Svenska Spel för att läsa mer om hur du kan få chans att tillsammans med din pappa uppleva denna historiska invigningsmatch på plats i Svenska Spels sektion.